Jelenlegi hely

Címlap

Nyelvi képzés

Az Nyírségi Vízgazdálkodási Társulat nyelvi képzést végzett az Új Széchenyi Terv segítségével

2013. június 10.

A Nyírségi Vízgazdálkodási Társulat a T.C.S Stúdió Kft nyelviskolájában uniós támogatásból nyelvi tanfolyamot vett igénybe, amelyet az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-1245 pályázati kiírás keretén belül „Az a képesség, hogy valaki több nyelven is tud beszélni óriási előnyt jelent” címen nyert el. Az elnyert támogatás összege 3 932 284 Ft.

 

A Nyírségi Vízgazdálkodási Társulat munkatársai nyelvi tanfolyamon vettek részt. Ezzel a beruházással a dolgozóink versenyképes nyelvtudásra tettek szert, amivel hatékonyabban és magabiztosabban tudnak tárgyalni és tapasztalatot cserélni.

Az a képesség, hogy valaki több nyelven is tud beszélni óriási előnyt jelent az egyének a szervezetek és a vállalkozások számára egyaránt. E képesség fokozza a kreativitást megdönti a kulturális sztereotípiákat, ösztönzi az alkotóképes gondolkodást, és elősegíti az innovációt a termékek és szolgáltatások területén.

Szükségünk van a nyelvtudásra, mert a különböző pályázatoknál gyakran nemzetközi oldalakról is tudunk így anyagot gyűjteni. Illetve a külföldi vízügyes cégekkel is sokkal hatékonyabban tudjuk tartani a kapcsolatot és tapasztalatot szerezni. 

A tanfolyam nagy segítséget jelent a Társulat dolgozóinak. Segít szakmai előmenetelükben, versenyképessé teszi a céget mind itthoni mind nemzetközi piacon. 

A projekt száma: TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-1245, kivitelezésének ideje 2012.12.04. – 2013.05.09.